Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Nava Real Verdejo rueda product foto
Nava Real

Verdejo rueda

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,65)
4.99 499

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Award1
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
Het grootste land op het Iberisch schiereiland wordt wel het meest opwindende wijnland ter wereld genoemd. Vooral de laatste decennia is de ontwikkeling op wijnbouwgebied dan ook enorm geweest. Rueda is een van de populairste wijngebieden voor verfrissende witte wijn met een eigen karakter.
Druivenras
Verdejo
Wijn Herkomst
Spanje, Rueda

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Fris fruit als citrus en een tropisch fruit toon. Smaak: Frisse heldere aroma's van tropisch fruit, perzikpit, citrus en een lichte anijs afdronk. Het is soepel in de mond, vol maar in balans door een uitstekende zuurgraad en een fijn bloemig en kruidachtig fruitkarakter.
Lekker bij
  • Schaal- en schelpdieren
  • Vis

Producteigenschappen

Alcohol
12.5%
Wettelijke omschrijving
Witte wijn
Contact
Bodegas Aldial
Communicatie adres
R.E.N 3631/VA-Nava del Rey Valladolid, Espana.
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten
Serveersuggestie
Perfect as an aperitif or to combine with sea food, salads and spicy oriental dishes.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.