Schalkenbosch Cabernet-Merlot-Petit Verdot fles 75 cl - Rode wijn

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Schalkenbosch Cabernet-Merlot-Petit Verdot product foto
Nergens Goedkoper
Schalkenbosch

Cabernet-Merlot-Petit Verdot

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)
5.99 599
2=1

Actie: Schalkenbosch

Alle flessen à 75 cl, combineren mogelijk
Deze actie loopt van zo 10 nov tot en met za. 16 nov.

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Zuid Afrika staat al geruime tijd op de kaart als belangrijk wijnland. De meest bekende regio’s zijn Paarl en Stellenbosch, maar de Robertson regio is ook meer dan het vermelden waard. Robertson ligt op 160 kilometer van Kaapstad, een “must” om te bezoeken als je in Zuid Afrika bent. Het klimaat in Robertson is warm en droog. Hierdoor is irrigatie uit de Breederivier noodzakelijk. De Indische Oceaan zorgt ervoor dat er 's nachts een koele bries over de wijngaarden gaat. Dat bevordert de frisheid in de wijnen en dat is te proeven bij deze wijnen van Schalkenbosch.
Herkomst
Zuid-Afrika, Westkaap
Druif
Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
Serveren
Ongekoeld 16-18°C
Wijnhuis
Wie Schalkenbosch zegt, zegt Robertson! Ook wel: ‘de vallei van wijn en rozen’. Het klimaat is warm en droog, de Breederivier zorgt voor water, de Indische Oceaan voor een verkoelende bries en de wijnmakers van Schalkenbosch voor een frisse kijk op wijn maken.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Diep rood
Geur
Veel kersen en cassis
Smaak
Deze blend van cabernet sauvignon, merlot en petit verdot geeft een zonnige, soepele wijn. Veel kersen, pruimen en cassis en een behaaglijke, zacht kruidige afdronk.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren
Lekker bij
  • Pasta
  • Vegetarisch

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.