Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Terrazzano Montepulciano d'Abruzzo product foto
Terrazzano

Montepulciano d'Abruzzo

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,05)
5.29 529

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Rood
Over deze wijn
De wijnen van dit wijngebied aan de Adriatische Oostkust van Italië zijn fris, kruidig en elegant. De Marche is een uitgestrekt en bergachtig gebied vol met geurige kruiden. Een feest voor de zintuigen: zon, geur en smaak. Zo ook de wijnen van Terrazano.
Druivenras
Montepulciano
Wijn Herkomst
Italië, Montepulciano d'Abruzzo

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Kruidig met fris rood fruit. Smaak: Rijpe wijn met bessen, kruidige aroma's en zachte tannines
Lekker bij
  • Varkensvlees
  • Vegetarisch

Producteigenschappen

Alcohol
12.5%
Wettelijke omschrijving
Rode wijn
Contact
CCM
Communicatie adres
Montecarotto - Italia
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten
Gebruik en bewaar instructies
  • Maturazione e Conservazione: Grazie alla sua struttura è un vino adatto alla moderata maturazione. Cercare di evitare sbalzi di temperatura e l'esposizione alla luce.Maturation and storage: The wine is suitable for ageing, and may up drunk up to three years of purchase. Keep this wine in a cool, dry place, away from direct sunlight.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.