Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Tierra del Fuego Reserva Chardonnay product foto
Tierra del Fuego

Reserva Chardonnay

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,65)

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
Het wijnhuis van onze familie verwerkt alleen druiven van eigen domein en is volledig toegewijd aan de allerbeste kwaliteit. Dit doen we door geheel duurzaam te werken met respect voor mens en natuur. We waren hierin één van de eerste wijnhuizen van Chili die hiervoor gecertificeerd zijn. De mooie rijke grond zorgt voor pure wijnen die door onze wijnmakers met grote toewijding worden gemaakt.
Druivenras
Chardonnay
Wijn Herkomst
Chili, loncomilla valley

Proefnotitie

Geur & Smaak
Deze Chardonnay heeft een lichte goudgele kleur met tropische fruitaroma's als banaan, ananas en vanille. Een heerlijk fruitig bouquet met een perfecte zuurgraad die de wijn heel levendig, maar toch zacht en rond maakt.
Lekker bij
  • Heerlijk bij stevige vissoorten, wit vlees, kazen en velerlei hapjes.
  • Vis
  • Kaas

Producteigenschappen

Alcohol
13.5%

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.