Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Tierra del Fuego Reserva Sauvignon blanc product foto
Tierra del Fuego

Reserva Sauvignon blanc

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,65)
4.99 499

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
Het wijnhuis van onze familie verwerkt alleen druiven van eigen domein en is volledig toegewijd aan de allerbeste kwaliteit. Dit doen we door geheel duurzaam te werken met respect voor mens en natuur. We waren hierin één van de eerste wijnhuizen van Chili die hiervoor gecertificeerd zijn. De mooie rijke grond zorgt voor pure wijnen die door onze wijnmakers met grote toewijding worden gemaakt.
Druivenras
Sauvignon Blanc
Wijn Herkomst
Chili, loncomilla valley

Proefnotitie

Geur & Smaak
Deze Sauvignon blanc uit de Maule Regio heeft plezierige tonen van tropisch fruit zoals roze grapefruit en mango, groene tonen van kruisbes en lichte kruidigheid.
Lekker bij
  • Heerlijk bij vis, salades en Aziatische gerechten
  • Vis
  • Salades

Producteigenschappen

Alcohol
12.5%

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.