Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Den Eelder

Den Eelder

Den Eelder is een (h)echt familiebedrijf dat al drie generaties sterk staat. Al 40 jaar wordt er in de Bommelerwaard de lekkerste boerenzuivel van Nederland gemaakt! Vanaf het eerste moment heeft familie van der Schans geprobeerd zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven. Omdat Den Eelder dagelijks met de natuur bezig is, wordt bij elke stap aan het milieu gedacht. Het grootste gedeelte van de energie die Den Eelder gebruikt wordt zelf opgewekt, zo zijn zij bijna helemaal zelfvoorzienend!

De boerenzuivel wordt gemaakt met melk van eigen koeien en bereid volgens traditioneel recept! Dat proef je zeker terug in de producten, zo wordt de karnemelk nog gekarnd en heeft de vla een unieke custard smaak van het koken.

Ben jij nieuwgierig geworden hoe Den Eelder deze loeilekkere zuivel maakt? Neem 24 juni een kijkje tijdens de open dag! Kijk voor meer informatie op:www.deneelder.nl/opendag

Wij proberen onze koeien zoveel mogelijk vrijheid te geven en dat proef je! Zo mogen zelf bepalen wanneer ze naar buiten gaan en wanneer ze gaan eten, maar ook wanneer ze gemolken willen worden. 

De melk die ’s ochtends nog in de koe zat, is ’s avonds al verpakt en klaar voor de reis naar jouw koelkast. Nieuwsgierig? Probeer een van onze loeilekkere producten en ervaar het zelf!