1. Home/
  2. Lekkere wijn ontdekken

Beste wijnsupermarkt
Wij hebben een neus voor winnen.

Beste wijnsupermarkt 2016

PLUS is weer verkozen tot beste wijnsupermarkt. Chapeau! Voor wijn ben je bij PLUS aan het juiste adres. PLUS heeft namelijk de beste wijnafdeling van Nederland.
Dit blijkt uit een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd door het onafhankelijke marktonderzoeksbureau Nielsen. Daarmee bewijst PLUS wederom de beste wijnsupermarkt te zijn!Bekijk hier het online aanbod en selecteer je favoriete wijn met de PLUS Wijnkiezer. Lees meer over de wijnadviseurs in de winkel en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom wijn, via ons wijnblog.

Wijntip #3

Wat is de ideale temperatuur waarop je favoriete wijn het beste smaakt? Haal je rood zo uit het rek in de kamer? En is het misschien verstandig om wit wat eerder uit de ijskast te halen?
PLUS Wijnkiezer
Wijnblog

Wijntip #5

Hoe zorg je dat je wijnglas er schoon uitziet zonder dat je met de scherven blijft zitten?

De Thembu Collection van House of Mandela

De Thembu Collection van House of Mandela is een eerbetoon aan Nelson Mandela en zijn voorouders. Volgens de familie Mandela is 'genieten' de perfecte manier om hun geschiedenis te delen met de wereld.

In 2010 beginnen Makaziwe en Tukwini Mandela, dochter en kleindochter van Nelson Mandela, aan het verwezenlijken van een droom: een eigen wijnbedrijf. Met wijnen gemaakt in de beste tradities van hun koninklijke Thembu voorouders. Die droom is uitgekomen: House of Mandela maakt nu al een aantal jaar met succes 'royale' wijnen in de Westkaap.

Wijntip #2

De fles is niet helemaal leeg gegaan. Wat kun je er aan doen om daarna toch nog van een goed glas wijn te genieten?