Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Het eerlijke verhaal vertellen is belangrijk

Annemarie Noordman komt uit een groot gezin. Van huis uit heeft ze geleerd dat het belangrijk is om goed voor elkaar, de dieren en de planeet te zorgen. Samen met haar man en zoon runt Annemarie het varkensbedrijf Veldhoek Porc in Lemelerveld.

Al meer dan 10 jaar is het bedrijf van Annemarie verbonden aan het Beter Leven-keurmerk 1 ster van de Dierenbescherming. Dit concept sluit goed aan bij de bedrijfsvoering en dat is terug te zien op het bedrijf van Annemarie. In Nederland eten we varkensvlees waarbij het uitgangspunt een goed leven moet zijn. In onze serrestallen is er bijvoorbeeld extra aandacht voor daglicht en lijkt het net alsof de varkens buiten zijn. Daarnaast hebben de varkens in de serrestallen ook extra ruimte, aldus Annemarie.

Annemarie is gepassioneerd in het vertellen van het verhaal over de herkomst van varkensvlees en ze laat graag zien wat haar drijfveer is. Daarom ontvangt Annemarie graag bezoekers op haar bedrijf om met passie en enthousiasme te laten zien hoe varkens bij haar leven en om te vertellen over haar bijzondere zichtstal, de Varkenshoff. Daarnaast geeft Annemarie les over de varkenshouderij aan studenten van het middelbaar- en hoger beroepsonderwijs. Ook geeft ze boerderijeducatie aan basisschool leerlingen. Annemarie investeert op haar bedrijf in de toekomst. Zo zijn de daken van de serrestallen voorzien van zonnepanelen en kijkt Annemarie samen met de voerleverancier naar het gebruik van circulaire grondstoffen om te verwerken in het voer voor haar varkens.