1. Home/
  2. Over PLUS
  3. /Assortiment
  4. /PLUS gebakservice

Taart en gebak bij PLUS

Gebak. Wie is er niet dol op? Lekker als je iets te vieren hebt of gewoon als je jezelf of een ander wilt verwennen. Van verjaardag tot Moederdag: bij PLUS koop je gebak voor iedere gelegenheid. Gewoon in de winkel, via de PLUS app of op de website.

En wil je een taart een persoonlijk tintje geven?
Bestel dan een fototaart!

Zoveel mensen, zoveel smaken. Bij PLUS vind je gebak, vlaaien en taarten naar ieders smaak. Onze bakkers bereiden iedere dag verse taarten, vlaaien en gebakjes. Het dagverse gebak is dus echt vers. En dat proef je direct! Knapperige bodems, zachte vullingen en vers fruit: bij PLUS is iedere taart een feest.

Fototaart online bestellen

Wil je het feestje echt persoonlijk maken? Bestel dan een speciale fototaart. De PLUS fototaart is een slagroomtaart van drie lagen luchtige cake met daartussen laagjes slagroom en frambozen/bessenvulling. De rand van de taart is versierd met krokella. Jammie!

Je kunt kiezen uit een fototaart voor 15 of 30 personen en je kunt hem afhalen bij jouw PLUS supermarkt. Bestel je gebak en fototaart minimaal 3 werkdagen van tevoren.

Bestel direct een fototaart
plus gebakservice fototaart

Taart en gebak online bestellen

Doe jij je boodschappen liever online? Ook op plus.nl en in de PLUS app kun je heerlijke gebakjes, taarten en vlaaien bestellen. Bekijk hier het online assortiment taart en gebak.

Taart en gebak in de winkel

Op de brood- en banketafdeling vind je talloze lekkernijen. Wat te denken van heerlijke tompouces, een boerenappeltaart of een aardbeienvlaai. Maar er is er veel meer te bestellen. Download hier de bestellijst en lever deze in op de brood- en banketafdeling. Wij zorgen ervoor dat je bestelling op de afgesproken datum klaar staat in de supermarkt.

Download de bestellijst voor in de winkel (of neem 'm mee in de winkel.