1. PLUS/
  2. Over PLUS
  3. /MijnPLUSpanel

MijnPLUSpanel

PLUS vindt het belangrijk om goed te luisteren naar haar klanten. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar uw mening en waardering over uw PLUS supermarkt.

Waarom lid worden?

U kunt een bijdrage leveren aan de verbetering van de kwaliteit van de PLUS formule in het algemeen en uw PLUS supermarkt in het bijzonder door ons uw mening te geven. We stellen u regelmatig op de hoogte van belangrijke resultaten of ontwikkelingen via mijnPLUSpanel. Daarnaast ontvangt u geregeld een waardebon voor een leuk PLUS product en verloten we PLUS cadeaucheques onder onze deelnemers.

lid worden mijnPLUSpanel
hoe werkt mijnPLUSpanel

Hoe werkt mijnPLUSpanel

Vier tot vijf keer per jaar benaderen wij u per e-mail voor deelname aan een onderzoek. U kunt de vragenlijst invullen op het moment dat het u uitkomt. Indien u een keer niet in de gelegenheid bent om deel te nemen, dan is dat geen probleem. Hopelijk doet u dan de volgende keer weer mee.

Waar gebruikt PLUS mijn antwoorden voor?

Aan de hand van uw antwoorden krijgt PLUS inzicht in de beoordeling van PLUS als formule en al onze PLUS supermarkten. We gebruiken de resultaten onder meer om ons beleid te bepalen als 'PLUS-formule', maar zeker ook om specifieke aandachtspunten vast te stellen per winkel. Zo helpt u onze ondernemers om de beste supermarkt van Nederland te worden.

antwoorden mijnPLUSpanel