1. PLUS/
  2. Over PLUS
  3. /PLUS gebakservice

Taart en gebak bij PLUS

Iets te vieren? Voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar? Wie houdt er nu niet van taart en gebak! Onze bakkers bereiden iedere dag verse taarten, vlaaien en gebakjes. Voor ieder wat wils! Het dagverse gebak is dus echt vers. En dat proef je! Knapperige bodems, zachte vullingen en vers fruit: bij PLUS is iedere taart een feest.

Bestel je taart op plus.nl

Online assortiment

Doe jij je boodschappen online? Ook hier kun je direct taarten, gebakjes en vlaaien toevoegen aan je bestelling. Zowel op plus.nl als in de PLUS app. We bezorgen het bij je thuis of zetten je bestelling voor je klaar in jouw PLUS.

Bekijk het online gebaksassortiment.

Bestel een heerlijke fototaart

Fototaart

Wil jij jouw speciale gelegenheid nog specialer maken? Geef dan je taart een persoonlijk tintje! Bij PLUS kun je namelijk een fototaart bestellen met jouw eigen afbeelding naar keuze. Je kunt kiezen uit een fototaart voor 15 of 30 personen en je kunt hem afhalen bij jouw PLUS. Plaats je bestelling minimaal 3 werkdagen voor jouw speciale gelegenheid.

Bestel direct een fototaart.

In de winkel

Op de brood- en banketafdeling vind je talloze lekkernijen. Wat te denken van heerlijke tompouces, een boerenappeltaart of een aardbeienvlaai. Omdat wij je altijd willen voorzien van vers gebak is soms niet elke dag hetzelfde aanbod beschikbaar in de winkel. Wil je zeker zijn dat jouw lievelingstaart of -gebak op voorraad is? Download hier de bestellijst en lever deze in op de brood- en banketafdeling. Wij zorgen ervoor dat je bestelling op de afgesproken datum klaar staat in jouw PLUS.

Download de bestellijst voor in de winkel.

Bekijk de gebaksfolder.