Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

PLUS magazine

PLUS magazine

Goed eten, voor iedereen, elke dag, daar staan we voor bij PLUS. We inspireren je daarom graag met receptuur, assortiment en met de herkomst van producten. En proberen je te raken met onze mooie verhalen. Passend bij het seizoen en het tijdsbestek.

Het PLUS magazine verschijnt twee keer per jaar en wordt huis-aan-huis verspreid. Niks op de deurmat zien liggen? Het magazine vind je natuurlijk ook bij ons in de winkels. Ga naar één van onze PLUS supermarkten en neem een gratis PLUS magazine mee!


Meest recente PLUS magazine uitgave

Dat is het voorjaarsmagazine 2023! Benieuwd wat er allemaal in dit magazine staat? Neem een kijkje in de bladerbare versie van dit voorjaarsmagazine.

Inspiratiefolders

Wil je het hele jaar door lekker bladeren? Bekijk dan ook onze inspiratiefolders. Deze folders hebben elke keer weer een ander thema en zitten boordevol handige tips, productverhalen en recepten.

Wil je wekelijks op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen? Vergeet dan onze weekfolder niet!

Bekijk al onze folders