1. PLUS/
  2. Servicekantoor

Servicekantoor

Vanuit het servicekantoor ondersteunen we alle PLUS supermarkten. Daar kunnen we jouw ervaring, professionaliteit en servicegerichtheid goed bij gebruiken. Je initiatief wordt gewaardeerd. En je hebt veel variatie in je werkdag.

PLUS Retail is één van de beste werkgevers van Nederland! Bovendien zijn wij al drie jaar op rij de Meest Verantwoorde Supermarkt, dus als werkgever stimuleren en faciliteren wij een gezonde leefstijl op de werkvloer.

Goed eten, daar houden we van. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Op het servicekantoor biedt PLUS steeds gezondere voeding aan, waaronder gratis fruit. Ook bewegen is gezond. Daarom organiseert PLUS bootcamp, hardlopen en voetbal met collega’s. En wij faciliteren een periodiek medisch onderzoek voor al onze medewerkers.

Verder zien we je graag groeien. De drive moet van jou komen, de begeleiding komt van ons. Er zijn met het programma PLUS Power diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen. Bij PLUS staat ondernemerschap voorop. Denk mee. Onderneem mee.

Bekijk alle vacatures