1. Home/
  2. Smurfen
Spaar ze alle 24!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS kun je nu sparen voor 24 verschillende Smurfen. Alle favorieten zijn erbij! Zoals Grote Smurf, Muzieksmurf, Lolsmurf, Brilsmurf en natuurlijk Smurfin. Door een speciaal zuignapje kun je deze vriendelijke stripfiguurtjes op de gekste plekken smurfen. Voor je het weet plak je het hele huis vol. En hoe meer je er hebt, hoe leuker het wordt!

Gargamel en Azrael

Extra Smurfen bij
actie-artikelen

Je krijgt al een Smurf bij elke 15 euro aan boodschappen. En bij wekelijkse actie-artikelen krijg je er één extra! Zo heb je jouw verzameling binnen no-time compleet.

Waar ben ik
opgesmurft?

We hebben alle 24 Smurfen op de gekste plekken gesmurft. Weet jij waar ze zijn opgeplakt? Speel het spel en maak kans op een te gek Smurfenpakket!

Bewaar ze alle 24
in het Smurfenhuis

Wil je niet dat jouw Smurfen verloren gaan? Bewaar ze dan alle 24 eenvoudig in het Smurfenhuis. Deze kost €1,99 en is verkrijgbaar bij jouw PLUS. Maar wees er snel bij, want op=op!

Verzamelalbum voor €1.99 op=op!
Spaar voor de pluche knuffels

Spaar voor
pluche Smurfen

Houd je ook van grote, knuffelbare Smurfen? Kies jouw favoriete Smurf uit bij inlevering van 10 zegels + €4,99. Er zit 1 spaarzegel op de verpakking waar je Smurf in zit.

Spaar voor de limited editions

Limited
editions

Na aankoop van 3 actie-artikelen ontvang je Smurfen in een speciale uitvoering. In week 17 krijg je Smurfin en haar vriendje Steve. En in week 19 is Potige Smurf met zijn maatje Buckie beschikbaar.

TV Commercial

Benieuwd hoe je je ouders voor de gek kunt houden? Bekijk onze tv commercial waarin we een vader zien die overal Smurfen op de gekste plekken in huis aantreft.

Spaar ze alle 24!

Alle smurfen

Filmtrailer

In deze volledig geanimeerde bioscoopfilm volgen de Smurfen een mysterieuze landkaart naar het Verboden Bos. Een super spannend avontuur dat het grootste geheim in de Smurfgeschiedenis onthuld.

*M.u.v. wettelijk niet toegestane artikelen.

Bekijk de actievoorwaarden.