Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

PLUS steunt Stichting Thuisgekookt

Goed eten voor de hele buurt

PLUS steunt Stichting Thuisgekookt

Bij PLUS houden we van goed eten. Als lokaal betrokken supermarkt vinden we het belangrijk dat iedereen goed kan eten. Soms is dat lastig. Bijvoorbeeld door leeftijd, gezondheid of een beperking.

Maak ook eens een extra portie voor een buurtgenoot

Stichting Thuisgekookt is altijd op zoek naar enthousiaste thuiskoks! Een thuiskok vindt koken leuk, of vindt het niet erg een portie extra te maken om iemand te helpen. Ze brengen de maaltijd naar de mensen die niet in staat zijn om deze op te halen en maken met liefde tijd vrij voor een gezellig praatje. Smaakt dit naar meer? Meld je dan direct aan. Stichting Thuisgekookt koppelt je aan iemand die bij jou in de buurt graag regelmatig een gezonde maaltijd zou willen ontvangen.

Lukt het niet meer om voor jezelf een warme en gezonde maaltijd op tafel te zetten? Meld je dan aan als maaltijdontvanger. Stichting Thuisgekookt koppelt je aan een passende thuiskok die één of twee keer per week voor je kookt.

Aanmelden als thuiskok Aanmelden als maaltijdontvanger

Doneer jouw statiegeld aan Stichting Thuisgekookt

Wil je op een laagdrempelige manier bijdragen aan jouw buurt? Doneer dan je statiegeld* aan Stichting Thuisgekookt. Hiermee kan Stichting Thuisgekookt nog meer mooie matches maken tussen maaltijdontvangers en thuiskoks. Daarnaast wordt het geld gebruikt voor maaltijdontvangers die de maaltijden niet kunnen betalen. Ga naar jouw PLUS winkel, deponeer je fles of blikje met statiegeld in de automaat en klik op de donatieknop.

*Statiegeld doneren aan Stichting Thuisgekookt is niet mogelijk in alle winkels

Per verkochte fles donatie van 2,- aan Stichting Thuisgekookt

Het bijzondere bier La Trappe Quadrupel Château de l’Horte is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen PLUS, wijnhuis Château de l’Horte en bierbrouwerij De Koningshoeven (La Trappe). Sinds januari 2022 heeft het bier gerijpt op houten vaten waarop eerder de Réserve Spéciale van Château de l’Horte gerijpt heeft. Het resultaat? Een uniek trappistenbier met een uitgebalanceerde smaak en een bijzonder houtaroma. Extra bijzonder: koop je deze bijzondere fles? Dan wordt er €2,- gedoneerd aan Stichting Thuisgekookt!

Recepten van onze thuiskoks

Geniet van de hartige pompoenpannenkoekjes die Jolanda voor haar buurvrouw met fysieke beperkingen maakt. Van het vegetarische pastagerecht die Patricia altijd voor het gezin van nummer 43 maakt. Of van Paula's heerlijke Thaise groene curry die de buurt dichter bij elkaar brengt. Laat je inspireren en maak ook eens een extra portie voor een buurtgenoot. Dat is goed eten voor de hele buurt.