
Marlies' spaghetti met courgette en ricotta
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
400 gram spaghetti (pasta)
2 stuks courgettes
250 gram cherrytomaten
1 stuk rode ui
1 bosje platte peterselie
41 gram honig basis spaghetti
4 eetlepels ricotta
Bereidingswijze
1. Bereid de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.
2. Snijd de courgette in blokjes en halveer de cherrytomaten. Pel en snijd de rode ui in ringen. Hak de peterselie grof.
3, Verhit een scheutje olie in een diepe koekenpan en bak de courgette, rode ui en cherry tomaatjes 5 minuten.
4. Voeg 150 ml water en de Honig basis toe. Verhit het geheel al roerend 1 minuut. Voeg de spaghetti toe en verwarm deze mee.
5. Verdeel de spaghetti over 4 borden. Lepel op elk bord spaghetti een eetlepel ricotta en garneer met de peterselie.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1956 Kj
Calorieën
466 kcal
Vetten
4 gram
Waarvan verzadigd vet
1 gram
Koolhydraten
85 gram
Waarvan suikers
18 gram
Vezels
7 gram
Eiwitten
19 gram
Meer recepten in de categorie