Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Trots op onze Boerentrots van PLUS

Trots op onze Boerentrots van PLUS

Boerentrots van PLUS vlees, - en kipproducten komen van Nederlandse boeren die wij persoonlijk kennen. De producten komen uit gecontroleerde ketens waarbij we zeker weten dat de boeren met trots, aandacht en zorg hun dieren houden. Dat maakt ons Boerentrots assortiment eerlijk en smaakvol. Het assortiment Boerentrots van PLUS bestaat uit kip, varkensvlees, rundvlees, kalfsvlees en lamsvlees producten.

Boerentrots van PLUS kip

Onze Boerentrots van PLUS scharrelkippen zijn van een robuuster, gezonder en langzamer groeiend ras. Ze groeien op bij Nederlandse kippenhouders. De kippen hebben extra leefruimte in de stal, maar ook in een overdekte uitloop naar buiten. In die uitloop ligt een dikke laag strooisel, waarin ze lekker kunnen scharrelen. Doordat de kippen langer leven en meer bewegen is het vlees erg smaakvol, met een lekkere, stevige structuur. Onze Boerentrots van PLUS kip had al het Beter Leven keurmerk 1 ster van de Dierenbescherming, maar vanaf nu heeft alle kip in onze schappen minimaal 1 Beter Leven ster. Dat is dus altijd een duurzame keuze!

Boerentrots van PLUS varkensvlees

Ons Boerentrots van PLUS varkensvlees heeft een bijzonder verhaal. Bij PLUS hebben we een korte en volledig transparante keten voor ons varkensvlees en –vleeswaren. Wij werken samen met vijftien zorgvuldig geselecteerde Nederlandse varkensboeren, die wij allemaal persoonlijk kennen. Stuk voor stuk familiebedrijven die veel aandacht hebben voor de gezondheid en het welzijn van de dieren, én voor het milieu. Zo werken we samen aan nóg lekkerder en verantwoorder varkensvlees, van varkens die een beter leven hebben gehad. Ons PLUS varkensvlees heeft het Beter Leven keurmerk 1 ster van de Dierenbescherming.

Blonde d’Aquitaine rundvlees

Blonde d’Aquitaine kalfjes worden op een natuurlijke manier geboren en blijven minstens vijf maanden bij hun moeder. Daarna komen ze vanuit Frankrijk naar een van onze Nederlandse PLUS boeren. Hier groeien ze rustig verder in ruime stallen met stro, frisse lucht en veel bewegingsvrijheid. Hun voeding wordt grotendeels door de boer zelf verbouwd. Het resultaat: bijzonder mals en sappig rundvlees met een heldere rode kleur en een volle vleessmaak. Het vlees wordt dus op een diervriendelijke manier geproduceerd. Niet voor niets heeft het Beter Leven keurmerk 2 sterren! Lees meer over ons Blonde d'Aquitaine rundvlees.

Iers Angus rundvlees

De Ierse Angus runderen grazen het hele jaar buiten, behalve in de maanden dat het te nat voor ze is. Ze eten het hele jaar door dus verschillende grassoorten. Die variatie proef je terug in het vlees. Bovendien is Angus rundvlees ‘gemarmerd’, ofwel doorregen met fijne vetadertjes. Dit vet smelt tijdens het bereiden en maakt het vlees extra smaakvol. Ons Ierse Angus rundvlees wordt 21 dagen gerijpt, waarvan 5 tot 7 dagen aan het been. Deze rijping maakt het spierweefsel losser en daardoor malser. Bovendien geeft dit het vlees zijn authentieke smaak.

Boerentrots van PLUS kalfsvlees

Boerentrots van PLUS kalfsvlees is afkomstig van Nederlandse boerderijen. Ieder kalfje krijgt zorg en aandacht. En dat proef je. Het vlees is erg mals, smaakvol en heeft een fijne structuur. Het kalfsvlees van PLUS heeft het Beter Leven keurmerk 1 ster van de Dierenbescherming.

Boerentrots van PLUS lamsvlees

Ons Boerentrots van PLUS Lamsvlees komt van Nederlandse boeren die bewust bezig zijn met het welzijn van hun dieren. Dit betekent dat de lammetjes zoveel mogelijk buiten in de wei lopen. Daar genieten ze van vers gras en frisse lucht. Puur natuur dus! Zo komt ons Boerentrots van PLUS lamsvlees aan zijn unieke, malse smaak.

Een selectie Boerentrots producten

Bekijk alle Boerentrots producten