Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Wil je het kerstbuffet op zijn Italiaans afsluiten? Serveer dan een Affogato. Deze Italiaanse koffievariant met vanilleroomijs en een vleugje amandellikeur is in een handomdraai gemaakt.
De lekkerste recepten zijn vaak heel eenvoudig te maken. En daar is bij dit Affogato recept niets aan gelogen. Deze koude koffievariant staat binnen een kwartiertje op tafel.
Bereiden
Klop de slagroom met de suiker en amandellikeur stijf. Bereid 4 koffiecups espresso oro . Schep in 4 glazen een bol vanilleroomijs. Schenk de espresso over het ijs en garneer met een dot amandelroom en geroosterd amandelschaafsel. Zet de rest van de amandelroom in een mooi schaaltje op tafel.
Wil je het dessertje net een beetje extra geven? Verkruimel dan wat meringues over het toetje. Dan ziet het gerechtje er nog feestelijker uit.
Deel:
Drank
Ca. 15 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT