Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Bij de feestdagen boodschappen kan een kerstdessert natuurlijk niet ontbreken! Ongeacht wat er op het kerstmenu staat, het kerstdiner sluit je in stijl af. Bijvoorbeeld met deze prachtige chocolade-ijstaart met merengueschuim en gekaramelliseerde vijgen!
Vooral voor de ijs– en chocoladeliefhebbers is dit een nagerecht om je vingers bij af te likken. En met het merengueschuim en de gekaramelliseerde vijgen ook nog een genot om naar te kijken! Het vergt wat tijd en geduld, maar dan heb je ook wat. Feestelijker met de kerst kan niet toch?
Chocolade nagerechten
Ben je gek op chocolade maar is deze ijstaart iets teveel van het goede? Probeer dan één van de chocolademousse nagerechten: chocolademousse van pure en witte chocolade met passievrucht of bijvoorbeeld witte chocolademousse met stroperige stoofperen.
Bereidingswijze
Deel:
Nagerecht
Ca. 30 minuten (+ 2 uur oventijd)
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT