Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Producten
Verse maaltijdpakketten en soeppakketten
Alle Verse maaltijdpakketten en soeppakkettenWild, haas, konijn, kalf, lam
Alle Wild, haas, konijn, kalf, lamZachte broodjes, bolletjes
Alle Zachte broodjes, bolletjesBroodbeleg zoet en hartig
Alle Broodbeleg zoet en hartigCrackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafels
Alle Crackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafelsKoffie, koffiemelk, suiker
Alle Koffie, koffiemelk, suikerPastasaus, tomatenpuree
Alle Pastasaus, tomatenpureeMaaltijdpakketten, mixen, sauzen
Alle Maaltijdpakketten, mixen, sauzenGroenteconserven, vruchtenconserven
Alle Groenteconserven, vruchtenconservenVleesconserven, visconserven
Alle Vleesconserven, visconservenSnacksaus, mayonaise
Alle Snacksaus, mayonaiseGroentesaus, vleessaus, vissaus
Alle Groentesaus, vleessaus, vissausSlasaus, sladressing, slaversierders
Alle Slasaus, sladressing, slaversierdersKauwgom, pepermunt, keelsnoepjes
Alle Kauwgom, pepermunt, keelsnoepjesNatuurlijke, biologische voeding
Alle Natuurlijke, biologische voedingToiletpapier, keukenpapier, tissues
Alle Toiletpapier, keukenpapier, tissuesKaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffen
Alle Kaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffenVernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Crêpes, of op z’n Hollands flensjes, mogen eigenlijk niet ontbreken deze feestdagen. Maak het dessert extra feestelijk door ze met wat poedersuiker te bestrooien. Dan komt het helemaal goed met de witte kerst.
Bereiden
Verwarm de frambozen met 3 eetlepels suiker en 2 eetlepels water 5 minuten tot een warme frambozensaus. Wil je tijdens de feestdagen wat tijd besparen? Maak dan de frambozensaus een dagje eerder.
Vanillemascarpone
Frambozensaus gemaakt? Klop met de mixer of in de keukenmachine de mascarpone met de slagroom, 3 eetlepels suiker en de vanillesuiker tot een dikke en romige crème. Verwarm de crêpes (kant-en-klaar, dat is wel zo gemakkelijk) volgens de aanwijzingen op de verpakking en leg ze op een schaal. Schep de vanillemascarpone op de crêpes, rol ze op en snijd ze schuin doormidden. Schep er de warme frambozen over en bestrooi met poedersuiker.
Restjestip
Heb je flensjes over? Bewaar ze dan voor de ontbijttafel. Hartstikke lekker met jam, stroop, banaan of ander fruit. Heb je maar 2 flensjes over? Snijd ze dan in pizzapunten. Dat ziet er meteen extra feestelijk uit.
Deel:
Nagerecht
Ca. 20 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT