Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Denk je erover om deze feestdagen een garnalencocktail als kerstvoorgerecht te serveren? Doen! Deze echte klassieker staat sinds de jaren 90 regelmatig op het kerstmenu. In die tijd was de uitvoering misschien iets eenvoudiger, tegenwoordig variëren we er op los.
En wat ook nog eens heel erg fijn is, je kan het gerecht gemakkelijk voorbereiden. Zo kan je meer tijd besteden aan je gasten.
Wij hebben ervoor gekozen om de cocktailsaus zelf te maken. Daarbij combineren we een venkelsalade en meloen. Serveer jouw cocktail in mooie glazen voor een extra feestelijk effect!
Kan je wel wat hulp gebruiken in de keuken? Bekijk dan onze receptvideo, daarin nemen we het hele recept stap voor stap met je door. Succes!
Garnalencocktail met meloen
Deel:
Voorgerecht
Ca. 25 minuten
+ 15 minuten wachten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT