Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Verras jouw gasten deze kerst met een overheerlijke varkensrollade uit de oven. De rollade is een eeuwenoude traditie en wij hebben hem een moderne twist gegeven.
De glaze maak je van olie, tomatenpuree, basterdsuiker, azijn en kaneelpoeder. De rode uien en tijmolie gaan met de rollade de oven in. Dat wordt genieten!
Een varkensrollade ziet er feestelijk uit, echt een kerstrecept om eens goed mee uit te pakken dit jaar. Benieuwd naar de bereidingswijze? Bekijk dan onze recept video met Danny Jansen van 24Kitchen.
Glazed varkensrollade
Tip
Neem de stevigste tijmtakjes en steek elk takje in een gaatje van de appel tot aan de blaadjes, knip het dan boven de blaadjes af en herhaal deze handeling totdat alle gaatjes gevuld zijn.
Wijntip
Bij deze glazed varkensrollade past de Biologische Tempranillo van PLUS, dit is een toegankelijke rode wijn die gemaakt is van biologisch geteelde druiven.
Deel:
Hoofdgerecht
Ca. 25 min
Oventijd ca. 60 min
4 personen
Ingrediënten
EXTRA
Ingrediënten
OOK INTERESSANT