Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Producten
Verse maaltijdpakketten en soeppakketten
Alle Verse maaltijdpakketten en soeppakkettenWild, haas, konijn, kalf, lam
Alle Wild, haas, konijn, kalf, lamZachte broodjes, bolletjes
Alle Zachte broodjes, bolletjesBroodbeleg zoet en hartig
Alle Broodbeleg zoet en hartigCrackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafels
Alle Crackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafelsKoffie, koffiemelk, suiker
Alle Koffie, koffiemelk, suikerPastasaus, tomatenpuree
Alle Pastasaus, tomatenpureeMaaltijdpakketten, mixen, sauzen
Alle Maaltijdpakketten, mixen, sauzenGroenteconserven, vruchtenconserven
Alle Groenteconserven, vruchtenconservenVleesconserven, visconserven
Alle Vleesconserven, visconservenSnacksaus, mayonaise
Alle Snacksaus, mayonaiseGroentesaus, vleessaus, vissaus
Alle Groentesaus, vleessaus, vissausSlasaus, sladressing, slaversierders
Alle Slasaus, sladressing, slaversierdersKauwgom, pepermunt, keelsnoepjes
Alle Kauwgom, pepermunt, keelsnoepjesNatuurlijke, biologische voeding
Alle Natuurlijke, biologische voedingToiletpapier, keukenpapier, tissues
Alle Toiletpapier, keukenpapier, tissuesKaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffen
Alle Kaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffenVernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Met dit eenvoudige recept serveer je je gasten een prachtig dessert. Een genot voor de pupillen en papillen. Van deze chocolademoelleux met gebakken peer en amandelschaafsel wordt iedereen vrolijk.
Bereiden
Bereid 4 PLUS Moment Chocolademoelleux (uit de diepvries) volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster 1 eetlepel amandelschaafsel in een droge koekenpan en schud op een bord. Smelt 25 gram roomboter in de koekenpan. Bak 2 in partjes gesneden handperen (conference of doyenne de comice) 2 minuten in de boter. Bestrooi met 3 eetlepels rietsuiker en laat de suiker smelten en goudbruin kleuren. Zet de chocolademoelleux op 4 borden en leg de peer erbij. Bestrooi met het amandelschaafsel.
Variatietip
Ook lekker met verse frambozen en geroosterde pijnboompitten.
Deel:
Dessert
Ca. 20 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT