1. PLUS/
  2. Voor jou
  3. /Recepten
  4. /Klassieke chocolademoelleux met gebakken peer
« TERUG
Klassieke chocolademoelleux met gebakken peer

Klassieke chocolademoelleux

met gebakken peer

Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Met dit eenvoudige recept serveer je je gasten een prachtig dessert. Een genot voor de pupillen en papillen. Van deze chocolademoelleux met gebakken peer en amandelschaafsel wordt iedereen vrolijk.

Bereiden
Bereid 4 PLUS Moment Chocolademoelleux (uit de diepvries) volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster 1 eetlepel amandelschaafsel in een droge koekenpan en schud op een bord. Smelt 25 gram roomboter in de koekenpan. Bak 2 in partjes gesneden handperen (conference of doyenne de comice) 2 minuten in de boter. Bestrooi met 3 eetlepels rietsuiker en laat de suiker smelten en goudbruin kleuren. Zet de chocolademoelleux op 4 borden en leg de peer erbij. Bestrooi met het amandelschaafsel.

Variatietip
Ook lekker met verse frambozen en geroosterde pijnboompitten.

Deel:

Dessert

Ca. 20 minuten

4 personen

Ingrediënten

  • 4 PLUS Moment Chocolademoelleux
  • 1 eetlepel amandelschaafsel
  • 25 gram roomboter
  • 2 handperen
  • 3 eetlepels rietsuiker

Ingrediënten

OOK INTERESSANT