1. Home/
  2. Voor jou
  3. /Recepten
  4. /Mini trifle met gezouten karamel-chocolademousse
« TERUG
Mini trifle met gezouten karamel-chocolademousse

Mini trifle

met gezouten karamel-chocolademousse

Sluit de avond af met een goed gevuld glas wijn. Wat dacht je van trifle? Dit Engelse nagerecht bestaat altijd uit meerdere laagjes en je serveert ze in een feestelijk glas. Proost op het nieuwe jaar!

Deze feestelijke trifles kun je al helemaal klaarmaken voordat je gasten arriveren. Bestrooi ze op het laatste moment met de verkruimelde schuimkransjes. En een tip speciaal voor de kids: maak de trifles met aardbeienkwark, smullen!

Bereiden
Verdeel de marmercake over de bodems van de glazen. Verdeel 3 eetlepels dessertsaus over de coupes op de cake. Verdeel de gezouten karamel-chocolademousse over de glazen en bestrooi de trifles met verkruimelde schuimkransjes en poedersuiker.

Deel:

Dessert

Ca. 15 minuten

4 personen

Ingrediënten

  • 2-3 plakjes marmercake, zonder korst
  • 3 el dessertsaus chocolade
  • 1 beker gezouten karamel-chocolademousse (PLUS Moment, 500 g)
  • Schuimkransjes
  • Poedersuiker
  • Extra: 4 (wijn) glazen of coupes

Ingrediënten