
Mini trifle met gezouten karamel-chocolademousse
4 pers.
ca. 15 min
Overig
Ingrediënten
2-3 plakjes marmercake, zonder korst
3 el dessertsaus chocolade
1 beker gezouten karamel-chocolademousse (500 g, PLUS Moment)
schuimkransjes
poedersuiker
EXTRA 4 (wijn)glazen of coupes
Bereidingswijze
Verdeel de marmercake over de bodems van de glazen.
Verdeel 3 eetlepels dessertsaus over de coupes op de cake.
Verdeel de gezouten karamel-chocolademousse over de glazen en bestrooi de trifles met verkruimelde schuimkransjes en poedersuiker.
Variatietip!
Maak voor de kinderen de trifles met aardbeienkwark.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
385 kcal
Vetten
16 gram
Koolhydraten
52 gram
Eiwitten
8 gram
Meer recepten in de categorie