Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Vleesliefhebbers komen met dit buffetgerechtje prima aan hun trekken. De mini Angus burgers zijn van hoge kwaliteit. Dat proef je meteen. Maar dit gerecht kent nog meer voordelen. Je hebt het namelijk in raptempo gemaakt!
Wie zegt dat broodjes hamburger en feestdagen niet samen gaan? Dit gerechtje bewijst het tegendeel.
Bereiden
Bak acht luxe kerstbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit drie eetlepels olijfolie in een koekenpan. Bak een schaal Angus hamburgers (van Lekker gourmetten, 200 gram) in 3-4 minuten bruin en gaar. Snijd intussen de broodjes open en beleg de onderste helften met een paar blaadjes spinazie en 1/4 plakje jonge kaas. Leg de hamburgers erop. Maak de burgers af met een plakje tomaat en beetje cocktailsaus. Dek af met de bovenste helft van de broodjes en steek er een tapasprikker door en je hebt weer een heerlijk buffetgerechtje gemaakt!
Sausjestip
Vervang voor een pittige burger de cocktailsaus door zoete chilisaus. Je jonge gasten zijn er vast dol op!
Deel:
Hoofdgerecht
Ca. 15 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT