1. PLUS/
  2. Voor jou
  3. /Recepten
  4. /Stoere Blonde d’Aquitaine burger
« TERUG
Blonde d'Aquitaine burgers op barbecue

Stoere Boerentrots Blonde d'Aquitaine burger

Burgers zijn stoer! Niet zomaar een broodje hamburger op tafel, maar deze stoere Boerentrots Blonde d’Aquitaine burger. Dit smaakvolle rundvlees heeft een Beter Leven Keurmerk (2 sterren). Ga je voor een echt stoere Boerentrots Blonde d'Aquitaine burger? Beleg je burger dan met plakjes bacon, avocado en tomaatjes. Een gerecht om je vingers bij af te likken!

Boerentrots Blonde d'Aquitaine burgers

  1. Meng 4 eetlepels olijfolie met 1 plakje gesneden teen knoflook en 1 eetlepel fijngesneden rozemarijnblaadjes.
  2. Laat minimaal 30 minuten staan en bestrijk de hamburgers voor extra smaak.
  3. Gril ze op de barbecue en serveren maar!

Tip
Maak met je duim een deukje in het midden van de hamburgers voor het beste resultaat. Zo gaan de randen tijdens het grillen niet omhoog staan.

Hoofdgerecht

Ca. 40 minuten

4 personen

Ingrediënten

  • 1 bak Boerentrots van PLUS Blonde d’Aquitaine hamburgers (4 stuks)
  • 4 el olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • 1 el rozemarijn (fijngesneden)

Ingrediënten


Stoere Blonde d'Aquitaine burger

Stoere Blonde d'Aquitaine burger

  1. Bestrijk de burgers met olie. Gril ze 3 minuten op de barbecue aan beide kanten.
  2. Leg de plakjes bacon op de grill. Gril kort aan beide kanten goudbruin, leg ze op een bord.
  3. Verdeel de avocado over de onderste broodhelften. Bestrooi met zout en peper. Beleg vervolgens met een pluk sla, tomaatblokjes en een hamburger.
  4. Vouw het plakje kaas dubbel en leg op de hamburger, verdeel de paprika ringen erover en besluit met de bovenste helft van het broodje.

Deel:

Hoofdgerecht

Ca. 20 minuten

4 personen

Ingrediënten

  • 3 el olijfolie
  • 1 bak PLUS Blonde d’Aquitaine hamburgers (4 stuks)
  • 50 g bacon (Puur van Smaak)
  • 4 harde bollen, opengesneden
  • 1 eetrijpe avocado, fijngeprakt
  • ½ kropsla
  • 2 trostomaten, in kleine blokjes
  • 4 plakjes Klaverland jong Belegen
  • 1 puntpaprika, in dunne ringen

Ingrediënten

OOK INTERESSANT