1. PLUS/
  2. Voor jou
  3. /Tips
  4. /Elke dag vers brood tot sluitingstijd
« TERUG
Elke dag vers brood tot sluitingstijd

Elke dag vers brood tot sluitingstijd

Onze bakkerijafdeling biedt volop keuze en inspiratie. Ons brood wordt de hele dag door in de winkel afgebakken. Van dagelijks vers gebakken Eurobroden tot onze ovenverse ambachtelijke Korenlanders broden. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kun je dan ook bij ons terecht voor vers brood. Zodat je nooit misgrijpt, ook niet als je na je drukke werkdag bij ons je boodschappen komt doen.

Vezelmeter brood
Vezels dragen bij aan een verzadigd gevoel na het eten en bevorderen een natuurlijke stoelgang. Ook in brood zitten vezels. Om je te helpen met het maken van een bewuste keuze vind je bij het brood en op sommige broodverpakkingen een handige vezelmeter. Daarop kun je in één oogopslag zien hoeveel vezels jouw favoriete brood bevat.

Vezelmeter brood PLUS

Waarom zijn vezels belangrijk?
Voedingsvezels (vezels) zijn een verzamelnaam voor een aantal koolhydraten die niet, of slechts gedeeltelijk, verteerd worden. Ze zitten onder andere in granen, groente, fruit en peulvruchten. Ze spelen een belangrijke rol bij je gezondheid. Vezels van granen, zoals in brood, zorgen voor een langer gevuld gevoel. Ze leveren geen calorieën, maar wel vulling in je maag.

Korenlanders brood

Ons Korenlanders brood
Korenlanders zijn de paradepaardjes van onze bakkers. Gemaakt van alleen de beste ingrediënten. Korenlanders brood is brood met karakter, ambachtelijk bereid met een unieke receptuur, met een krokante korst en rijk van smaak.

Korenlanders Rustiek brood, is geen ‘gewoon’ brood, maar heerlijk luchtig brood met een dunne, knapperige korst. Lekker luchtig doordat er desem is gebruikt bij het bakken. En zo knapperig omdat hij is gebakken in een steenoven.

Korenlanders Rustiek wordt de hele dag door vers afgebakken in de winkel, zodat jij elk moment van de dag een 100 procent ovenvers brood in je mandje kunt leggen. We snijden het brood zo laat mogelijk zodat de korst lekker lang krokant blijft. Het brood is verkrijgbaar in verschillende luxe varianten.

Deel:

Onze bakkerijafdeling

OOK INTERESSANT