1. PLUS/
  2. Vulploegmedewerker
roy vulploegmedewerker werken bij plus

Vulploegmedewerker

Werken in de supermarkt is me met de paplepel ingegoten. Mijn vader werkt al ruim 30 jaar in de supermarktwereld en heeft sinds een aantal jaar een PLUS supermarkt. Na mijn MBO opleiding ben ik aan de slag gegaan als aankomend verkoopmedewerker op de groente en fruit afdeling van PLUS Son & Breugel. Dat beviel zo goed, dat ik al snel de volledige verantwoordelijkheid over de afdeling kreeg. Inmiddels werk ik al enkele jaren in de supermarkt van mijn ouders als afdelingschef op de kruidenierswarenafdeling.

Tijdens mijn loopbaan heb ik veel verschillende trainingen bij PLUS gevolgd. PLUS heeft een mooi 'opleidingshuis' met daarin vele opleidingsmogelijkheden. Erg leuk en interessant was bijvoorbeeld de wijncursus. Hier heb ik veel geleerd over wijnen, druivenrassen, combinaties van wijn&spijs en het geven van productadvies. Erg handig in mijn dagelijks werk, omdat ik klanten nu goed kan adviseren.

Nu volg ik via PLUS een MBO-4 opleiding tot afdelingschef. Je haalt een landelijk erkend diploma, maar er zit wel een 'PLUS-sausje' overheen. De combinatie van studeren met collega’s uit andere winkels en het uitvoeren praktijkopdrachten maakt de opleiding zeer gevarieerd en interessant.

Mijn droom is om ooit, net als mijn ouders, ondernemer te worden. De komende jaren moet ik nog hard werken en veel leren om dit te bereiken. Maar de kansen zijn er zeker bij PLUS!

“Vriendelijkheid is cruciaal. Zowel in de relatie met klanten als met collega’s.”

roy vulploegmedewerker werken bij plus
roy vulploegmedewerker werken bij plus
roy vulploegmedewerker werken bij plus
roy vulploegmedewerker werken bij plus