1. PLUS/
  2. Over PLUS
  3. /Nieuwsberichten
  4. /Nieuw! De PLUS app

Nieuw! De PLUS app

Steeds meer mensen maken gebruik van een boodschappenlijstje op hun mobiele telefoon. Met de nieuwe PLUS app maken we dat nu nog makkelijker. Bekijk het assortiment en de aanbiedingen en stel eenvoudig je lijstje samen. Je kunt de boodschappen op looproute zetten van jouw PLUS supermarkt en direct een bestelling plaatsen.

De complete boodschappenlijst voor al je aankopen

In de app zijn het assortiment en de aanbiedingen van jouw gekozen winkel te bekijken. Je voegt je boodschappen met één druk op de knop toe aan je lijstje. Ook boodschappen die je niet bij PLUS koopt, kun je toevoegen aan je lijstje, zoals bijvoorbeeld schoenen of multomappen. Zo heb je altijd één lijstje bij de hand, zelfs zonder mobiel internet. Veel van je aankopen zijn herhaalaankopen, je kunt boodschappen dan ook heel makkelijk toevoegen, afvinken en weer hergebruiken voor de volgende keer. Door het lijstje op loopvolgorde van je winkel te zetten, heb je nog sneller al je boodschappen gevonden.

Makkelijk boodschappenlijstjes maken met de PLUS app 
Extra handig: Mijn PLUS account

Met een Mijn PLUS account kun je op meerdere apparaten aan hetzelfde lijstje werken. Zo kunnen alle gezinsleden binnen een huishouden samen een boodschappenlijst bijhouden. Zo vergeet je niets meer!

Boodschappen bestellen

Je zet het lijstje gemakkelijk om naar een bestelling bij jouw lokale PLUS supermarkt. De bestelling is daarbij ook nog aan te passen, zodat het nog aangevuld kan worden wanneer je iets bent vergeten. Inmiddels bieden bijna tweehonderd PLUS supermarkten de mogelijkheid aan om boodschappen te bestellen en thuis of op werk te laten bezorgen.

Er komt nog meer aan

PLUS blijft de app verder ontwikkelen om hem nog completer te maken. Voor verdere uitbreiding is PLUS in gesprek met haar klanten om boodschappen doen nog makkelijker te maken.

De app is nu gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store.

Ga voor meer informatie over de app naar www.plus.nl/app.