1. PLUS/
  2. Over PLUS
  3. /Nieuwsberichten
  4. /PLUS omarmt ‘Vullen of Voeden’- initiatief van Wilfred en Lili Genee

PLUS omarmt ‘Vullen of Voeden’- initiatief van Wilfred en Lili Genee

Utrecht, 13 oktober 2015 Als meest verantwoorde supermarkt van Nederland hecht PLUS veel waarde aan goede voeding. Bewust eten is lekker én kan ook eenvoudig zijn. Dat willen PLUS en presentator Wilfred Genee en zijn vrouw Lili aan heel Nederland laten weten. Daarom start PLUS een samenwerking met ‘Vullen of Voeden’, het initiatief rondom bewuste voeding van Wilfred en Lili.

In Wilfred en Lili Genee vindt PLUS de ideale partners in haar missie om Nederland gezonder te laten eten. Marco Maatman, manager Marketing bij PLUS: “Mensen kennen Wilfred vooral als presentator en sportjournalist, bijvoorbeeld via Voetbal Inside. Samen met zijn vrouw Lili is hij echter ook actief op het gebied van bewuste voeding. Voor PLUS reden om samen met hen klanten bewust te maken van het belang van goede voeding en hen helpen dit te vertalen naar een praktisch boodschappenlijstje en smakelijke recepten.”

Ook Wilfred en Lili Genee zien in PLUS de ideale partner om ‘Vullen of Voeden’ nog verder te verspreiden. Wilfred Genee: “Om dit zo belangrijke onderwerp nog meer te laten leven, is samenwerking tussen gelijkgezinden van cruciaal belang. Met PLUS als partner kan het gedachtegoed van ‘Vullen of Voeden’ nog meer ouders en kinderen bereiken. Daar draait het uiteindelijk allemaal om.”

Wedden dat het lekker is!

De start van de samenwerking betreft de verkoop van het nieuwe boek van Wilfred en Lili: ‘Wedden dat het lekker is!’. Dit boek is het vervolg op het boek ‘Vullen of Voeden’ dat in november 2013 uitkwam. Daarnaast wordt in het PLUS Magazine en het blad Boodschappen de komende tijd aandacht besteed aan ‘Vullen of Voeden’. Ook bezoekt Wilfred op 23 en 24 oktober 2015 een aantal PLUS supermarkten om hun nieuwe kookboek te signeren en klanten meer te vertellen over deze manier van eten. De komende maanden zal er meer zichtbaar worden van de verdere invulling van de samenwerking.

Over ‘Vullen of Voeden’

Het idee voor ‘Vullen of Voeden’ ontstond uit de persoonlijke zoektocht van Wilfred en Lili Genee naar gezonde voeding voor hun kinderen. Met hun gedachtegoed ‘Vullen of Voeden’ willen ze consumenten bewuster maken. Mensen bepalen uiteindelijk zelf of ze willen vullen of voeden. De keuze wordt makkelijker als je je meer bewust bent van het belang van goede voeding. De kern van goede voeding is eenvoudig volgens Wilfred en Lili: meer groente en fruit (het liefst uit het vuistje), water en variatie in het eetpatroon, puur en onbewerkt. Verder combineert Wilfred Genee zijn passie voor sport en eten in zijn missie om voeding in sportkantines gezonder te maken. Meer informatie over ‘Vullen of Voeden’ is te vinden op www.vullenofvoeden.nl.