
Aardappelen met bospaddenstoelen & spek
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
Hollands
Ingrediënten
Geen ingredientenlijst op dit moment, kom op later moment terug.
Bereidingswijze
Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en spoel ze schoon. Kook ze gaar in ca. 15 min. Prik met een vork in de aardappelen, als ze van de vork afvallen zijn ze goed. Giet af en laat ze in de pan even uitdampen.
Bak ondertussen de spekjes krokant in een koekenpan. Laat uitlekken in een zeef en bewaar het vet. Snijd de paddenstoelen grof en bak ze in dezelfde pan lichtbruin.
Prak de aardappelen in de pan grof met een stamper of vork. Voeg het vet van de spekjes en de olijfolie toe zodat het smeuïg wordt. Roer de spekjes, paddenstoelen en mosterd erdoor, breng evt. op smaak met peper en zout en garneer met de bosui.