1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Angus burger met Smokey hot cocktailsaus

Angus burger met Smokey hot cocktailsaus

Angus burger met Smokey hot cocktailsaus product foto
  • Ingredienten:

  • 4 PLUS Angusburgers
  • 1 bol mozarella (in plakken)
  • 4 Italiaanse bollen
  • 1 zakje PLUS IJsbergsla tuinkruiden 200 gr
  • 8 zongedroogde tomaatjes
  • Remia Smokey Hot
  • Cocktail BBQ Sauce fles 450 ml
  • 4 plakjes ontbijtspek (uitgebakken)
  • Peper
  • Zout
  • 2 el olijfolie
Bereiden
Snij de zongedroogde tomaatjes in fijne reepjes.
Kruid de burgers met peper en zout en bestrijk ze met olijfolie. Verhit een grillpan en bak de burgers aan beide zijden krokant. Leg als laatste de plak mozarella op de burgers totdat deze licht gesmolten is. Snijd ondertussen de broodjes door en rooster deze even in de grillpan.
Beleg de broodjes met de reepjes ijsbergsla en zongedroogde tomaatreepjes. Hierop een beetje saus en de burger. Leg bovenop de burger een beetje saus samen met een spekplakje. En leg er als laatste de bovenkant bovenop.
Variatie
Dranktip: Desperados Tequila bier
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 33 g
  • koolhydraten
  • 32 g
  • vet
  • 41 g
  • Kcal
  • 618
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie