
Angus burger met Smokey hot cocktailsaus
4 pers.
ca. 15 min
Amerikaans
Ingrediënten
4 PLUS Angusburgers
1 bol mozarella (in plakken)
4 Italiaanse bollen
1 zakje PLUS IJsbergsla tuinkruiden 200 gr
8 zongedroogde tomaatjes
Remia Smokey Hot
Cocktail BBQ Sauce fles 450 ml
4 plakjes ontbijtspek (uitgebakken)
Peper
Zout
2 el olijfolie
Bereidingswijze
Snij de zongedroogde tomaatjes in fijne reepjes.
Kruid de burgers met peper en zout en bestrijk ze met olijfolie. Verhit een grillpan en bak de burgers aan beide zijden krokant. Leg als laatste de plak mozarella op de burgers totdat deze licht gesmolten is. Snijd ondertussen de broodjes door en rooster deze even in de grillpan.
Beleg de broodjes met de reepjes ijsbergsla en zongedroogde tomaatreepjes. Hierop een beetje saus en de burger. Leg bovenop de burger een beetje saus samen met een spekplakje. En leg er als laatste de bovenkant bovenop.
Variatietip!
Deze burger kun je ook op de BBQ bereiden!
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
618 kcal
Vetten
41 gram
Koolhydraten
32 gram
Eiwitten
33 gram