Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Angus burger met Smokey hot cocktailsaus

Angus burger met Smokey hot cocktailsaus

Ingrediënten

  • 4 PLUS Angusburgers
  • 1 bol mozarella (in plakken)
  • 4 Italiaanse bollen
  • 1 zakje PLUS IJsbergsla tuinkruiden 200 gr
  • 8 zongedroogde tomaatjes
  • Remia Smokey Hot
  • Cocktail BBQ Sauce fles 450 ml
  • 4 plakjes ontbijtspek (uitgebakken)
  • Peper
  • Zout
  • 2 el olijfolie
Angus burger met Smokey hot cocktailsaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de zongedroogde tomaatjes in fijne reepjes.
  2. Kruid de burgers met peper en zout en bestrijk ze met olijfolie. Verhit een grillpan en bak de burgers aan beide zijden krokant. Leg als laatste de plak mozarella op de burgers totdat deze licht gesmolten is. Snijd ondertussen de broodjes door en rooster deze even in de grillpan.
  3. Beleg de broodjes met de reepjes ijsbergsla en zongedroogde tomaatreepjes. Hierop een beetje saus en de burger. Leg bovenop de burger een beetje saus samen met een spekplakje. En leg er als laatste de bovenkant bovenop.

Variatie

Dranktip: Desperados Tequila bier

    Voedingswaarde

  • Kcal 618
  • Eiwit 33 g
  • Koolhydraten 32 g
  • Vet 41 g