Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Burger met geitenkaas en gekaramelliseerde rode ui

Burger met geitenkaas en gekaramelliseerde rode ui

Ingrediënten

  • 4 stuks kaiserbroodjes
  • 4 stuks Duitse biefstukken
  • 800 gram bladspinazie (diepvries)
  • 3 stuks rode uien
  • 50 ml balsamicoazijn
  • 2 eetlepels honing
  • 125 gram geitenkaas
  • 400 gram ovenfrietjes
Burger met geitenkaas en gekaramelliseerde rode ui product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. 2. Pel en snijd de rode ui in ringen. Snijd de kaiserbroodjes open en meng de balsamicoazijn met de honing.
  3. 3. Verdeel de frites over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in de oven in 18 minuten gaar en goudbruin.
  4. 4. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de rode ui op middelhoog vuur. Voeg de honing-balsamicoazijn toe en laat op laag vuur 20 minuten karamelliseren.
  5. 5. Smelt een klontje boter in een pan en bak de biefstuk aan beide kanten in 5 minuten gaar en goudbruin.
  6. 6. Verwarm opnieuw een pan en verwarm hierin al roerend de spinazie samen met 4 eetlepels water.
  7. 7. Bestrijk de binnenkant van elk broodje met een royale laag geitenkaas en beleg met een biefstuk en een flinke lepel gekaramelliseerde ui.
  8. 8. Verdeel de burgers over de borden en serveer met de spinazie en de frites.

    Voedingswaarde

  • Kcal 670
  • Eiwit 41 g
  • Koolhydraten 53 g
  • waarvan suikers 12
  • Vet 20 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 9
  • Vezels 9