Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Capresetosti met spianata romana

Capresetosti met spianata romana

Ingrediënten

  • 6 stuks Zongedroogde tomaten
  • 6 stuks Groene olijven zonder pit
  • 2 stuks Trostomaten
  • 2 Bollen Mozzarella
  • 5 takjes Basilicum, alleen de blaadjes
  • 4 stuks Ciabattina
  • 100 gram Spianata romana
  • 2 theelepel Citroenrasp
Capresetosti met spianata romana   product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verwarm een tosti-ijzer of oven voor. Hak de zongedroogde tomaten grof en doe samen met de olijven in een keukenmachine. Hak tot een bijna gladde puree. Meng twee eetlepels olijfolie door de puree en zet apart.
  2. 2. Snijd de tomaten en mozzarella in plakken. Breng op smaak met zout en peper. Hak de basilicumblaadjes grof. Halveer de broodjes en besmeer de binnenkant met de tapenade. Beleg met de spianata romana, mozzarella, citroenrasp, tomaat en basilicum. Bak de broodjes in een tosti-ijzer of oven tot de kaas gesmolten is.

    Voedingswaarde

  • Kcal 376
  • Eiwit 14 g
  • Koolhydraten 36 g
  • waarvan suikers 6
  • Vet 17 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 3
  • Vezels 5