1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Couscoussalade met tonijn, venkel en bosui

Couscoussalade met tonijn, venkel en bosui

Couscoussalade met tonijn, venkel en bosui product foto
  • Ingredienten:

  • 250 g PLUS Couscous
  • 1 bosje radijs, gewassen, in plakjes
  • 2 stuks venkel, in reepjes
  • 4 el olijfolie extra vierge
  • sap van 1 citroen
  • 2 blikjes tonijnstukjes (à 160 g), uitgelekt
  • 3 bosuitjes, in ringetjes
Bereiden
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spreid de couscous uit op een wijde schaal en laat snel afkoelen tot kamertemperatuur. Meng de olijfolie met het citroensap door de couscous. Schep de radijs, de venkel, de tonijn en de bosuitjes erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Geef er extra partjes citroen bij om over de salade te sprenkelen.
Variatie
Is het radijsblad fris en groen? Snijd dan eens wat van het blad in reepjes en meng door de salade.
Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 25 g
  • koolhydraten
  • 54 g
  • vet
  • 20 g
  • Kcal
  • 515
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie