Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Couscoussalade met tonijn, venkel en bosui

Couscoussalade met tonijn, venkel en bosui

Ingrediënten

  • 250 g PLUS Couscous
  • 1 bosje radijs, gewassen, in plakjes
  • 2 stuks venkel, in reepjes
  • 4 el olijfolie extra vierge
  • sap van 1 citroen
  • 2 blikjes tonijnstukjes (à 160 g), uitgelekt
  • 3 bosuitjes, in ringetjes
Couscoussalade met tonijn, venkel en bosui product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spreid de couscous uit op een wijde schaal en laat snel afkoelen tot kamertemperatuur. Meng de olijfolie met het citroensap door de couscous. Schep de radijs, de venkel, de tonijn en de bosuitjes erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Geef er extra partjes citroen bij om over de salade te sprenkelen.

Variatie

Is het radijsblad fris en groen? Snijd dan eens wat van het blad in reepjes en meng door de salade.

    Voedingswaarde

  • Kcal 515
  • Eiwit 25 g
  • Koolhydraten 54 g
  • Vet 20 g