
Eiwitrijke wrap John West Protein
Lunch
1 pers.
ca. 10 Min
Ingrediënten
2 middelgrote scharreleieren
140 gram cherrytomaten
75 gram gemengde sla
2 volkoren tortillawraps
120 gram John West Protein tonijnmoot met een vleugje olijfolie
Bereidingswijze
1. Voeg de eieren toe aan kokend water en kook deze ongeveer 8 minuten. Was de tomaatjes (ongeveer 14 stuks) en de sla. Snij de tomaatjes in kwarten.
2. Beleg een wrap met de helft van de tonijn, cherrytomaatjes, ei en wat gemengde sla. Breng op smaak met wat peper en zout. Doe hetzelfde bij de andere wrap.
Variatietip!
Liever een warme wrap? Bak de twee wraps dan even op in een voorverwarme koekenpan (zonder olie).
Voedingswaarden
Per portie
Energie
33 Kj
Calorieën
380 kcal
Vetten
13 gram
Eiwitten
30 gram