Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Fruitijsjes op een stokje

Fruitijsjes op een stokje

Ingrediënten

  • 250 gram PLUS aardbeien diepvries
  • 250 gram PLUS blauwe bessen diepvries
  • 100 ml drinkyoghurt perzik
Fruitijsjes op een stokje product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main
Recipes/Time Ca. 260 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Doe 250 gram PLUS aardbeien diepvries (half ontdooid) in een hoge maatbeker en pureer kort met de staafmixer. Pureer daarna in een aparte maatbeker 250 gram PLUS blauwe bessen diepvries (half ontdooid).
  2. 2 Verdeel 100 ml drinkyoghurt perzik over 6 ijslolly-vormpjes. Vul de vormpjes af met afwisselend laagjes aardbeienpuree en de bessenpuree.
  3. 3 Roer vervolgens de puree in de ijsvormpjes met een vork voorzichtig door elkaar, zodat een marmereffect ontstaat. Zet de dekseltjes met de stokjes erop. Laat de ijsjes in minimaal 4 uur bevriezen.