
Fruitijsjes op een stokje
6 pers.
ca. 260 min
Ingrediënten
250 gram PLUS aardbeien diepvries
250 gram PLUS blauwe bessen diepvries
100 ml drinkyoghurt perzik
Bereidingswijze
1 Doe 250 gram PLUS aardbeien diepvries (half ontdooid) in een hoge maatbeker en pureer kort met de staafmixer. En voeg 250 gram PLUS blauwe bessen diepvries (half ontdooid) toe aan het mengsel.
2 Verdeel 100 ml drinkyoghurt perzik over 6 ijslolly-vormpjes. Roer de overgebleven bessen door de aardbeienpuree. Vul de vormpjes af met afwisselend laagjes aardbeienpuree en de bessenpuree.
3 Roer vervolgens de puree in de ijsvormpjes met een vork voorzichtig door elkaar, zodat een marmereffect ontstaat. Zet de dekseltjes met de stokjes erop. Laat de ijsjes in minimaal 4 uur bevriezen.
Meer recepten in de categorie