Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gamba's met mangodip spiesjes

Gamba's met mangodip spiesjes

Ingrediënten

  • 175 g verse mangostukjes
  • 1 el volle yoghurt
  • 1 tl limoensap
  • ¼ rode peper
  • 2 el koriander
  • 12 grote garnalen
  • 12 cocktailprikkers
Gamba's met mangodip spiesjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maal de mangostukjes met de yoghurt en het limoensap fijn in een hakmolentje of keukenmachine.
  2. Hak de rode peper fijn, evenals de koriander en meng door de mangodip.
  3. Pel indien nodig de garnalen en schuif op de prikkers, zodat je een langwerpige gamba op een stokje krijgt.
  4. Bak de gamba’s in een hete pan met olijfolie en doe de mangodip in een schaaltje.
  5. Breng de gamba’s op smaak met peper en zout en serveer naast of in de mangodip.