In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gekookte aardappels met kruidenboter

Gekookte aardappels met kruidenboter

Gekookte aardappels met kruidenboter product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 750 gr Opperdoezer aardappels
  • Bosje verse platte peterselie
  • Bosje verse bieslook
  • 75 gr gezouten roomboter (op kamertemperatuur)
  • Versgemalen zwarte peper
Bereiden
Boen de aardappelen schoon onder koud stromend water (de schil mag eraan blijven).
Snijd elke aardappel in vier parten en kook ongeveer 20 minuten in kokend water.
Snijd de peterselie en bieslook fijn en meng met de zachte boter en versgemalen zwarte peper.
Giet de aardappelen af en meng de kruidenboter direct door de aardappelen.
Schep goed om en laat met de deksel op de pan nog 5 minuten op het fornuis staan (die uit is).
Serveer daarna direct.
Lekker met gebakken kabeljauw of gegrild vlees.