
Geroosterde suikermais met garam masala
Bijgerecht
4 pers.
ca. 30 min
Amerikaans
Ingrediënten
2 tl garam masala (blikje 75 g, Euroma)
2 el zonnebloemolie
2 pakken Biologisch PLUS Suikermais (à 2 stuks)
2 el knoflooksaus
2 tl sesamzaad, geroosterd
½ rode peper, fijngehakt
1 takje munt, fijngehakt
Bereidingswijze
Meng de garam masala met de olie. Wrijf de maiskolven in met de specerijenolie.
Rooster de mais op de hete barbecue in 20-25 min. goudbruin en gaar. Keer ze regelmatig.
Leg de geroosterde mais op een schaal. Garneer de maiskolven met de knoflooksaus. Bestrooi met het sesamzaad, de rode peper en de munt.
Variatietip
Lekker met partjes limoen. Je kunt de maiskolven ook voorkoken. Je hoeft ze dan nog ca. 10 min. te roosteren op de barbecue.\n
Meer recepten in de categorie