Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gewokte gehaktballetjes in Teriyaki saus met noodles

Gewokte gehaktballetjes in Teriyaki saus met noodles

Ingrediënten

  • 250 g Panklare broccoli
  • 250 g panklare sperziebonen
  • 300 g Gehakt
  • 1 tl Zout
  • 1 tl Peper
  • 1 Ei
  • 1 pak paneermeel
  • 2 el Go-Tan Wok olie
  • 250 g Go-Tan Organic Egg Noodles
  • 1 Rode paprika
  • 240 ml Go-Tan Original Wok Teriyaki
  • 1 zak Go-Tan emping blado
Gewokte gehaktballetjes in Teriyaki saus met noodles product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de broccoli en sperziebonen beetgaar in water met een beetje zout.
  2. Snij ondertussen de paprika in reepjes.
  3. Meng daarna het gehakt met zout, peper, een ei, wat paneermeel en 1 eetlepel Original Wok Teriyaki tot een goed plakkerig deeg en draai er kleine balletjes van (ca. 3 á 4 cm).
  4. Laat vervolgens een wok goed heet worden, verhit hierin de olie en wok de gehaktballetjes gaar in ca. 5 minuten.
  5. Maak ondertussen de noodels klaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  6. Voeg aan de gehaktballetjes de broccoli, sperziebonen en rode paprika aan toe en wok het geheel 2 minuten op hoog vuur. Voeg als laatste de Go-Tan Original Wok Teriyaki toe en wok het gerecht nog een halve minuut verder.
  7. Serveer de gehaktballetjes met groenten samen met de noodels en de emping blado

Variatie

Voeg voor extra groenten wat taugé toe.

    Voedingswaarde

  • Kcal 526
  • Eiwit 27 g
  • Koolhydraten 53 g
  • Vet 24 g