
Gewokte gehaktballetjes in Teriyaki saus met noodles
4 pers.
ca. 15 min
Aziatisch
Ingrediënten
250 g Panklare broccoli
250 g panklare sperziebonen
300 g Gehakt
1 tl Zout
1 tl Peper
1 Ei
1 pak paneermeel
2 el Go-Tan Wok olie
250 g Go-Tan Organic Egg Noodles
1 Rode paprika
240 ml Go-Tan Original Wok Teriyaki
1 zak Go-Tan emping blado
Bereidingswijze
Kook de broccoli en sperziebonen beetgaar in water met een beetje zout.
Snij ondertussen de paprika in reepjes.
Meng daarna het gehakt met zout, peper, een ei, wat paneermeel en 1 eetlepel Original Wok Teriyaki tot een goed plakkerig deeg en draai er kleine balletjes van (ca. 3 á 4 cm).
Laat vervolgens een wok goed heet worden, verhit hierin de olie en wok de gehaktballetjes gaar in ca. 5 minuten.
Maak ondertussen de noodels klaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Voeg aan de gehaktballetjes de broccoli, sperziebonen en rode paprika aan toe en wok het geheel 2 minuten op hoog vuur. Voeg als laatste de Go-Tan Original Wok Teriyaki toe en wok het gerecht nog een halve minuut verder.
Serveer de gehaktballetjes met groenten samen met de noodels en de emping blado
Variatietip!
Voeg voor extra groenten wat taugé toe.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
526 kcal
Vetten
24 gram
Koolhydraten
53 gram
Eiwitten
27 gram