
Groenteburger met paksoi, rode ui en mangochutney
4 pers.
ca. 20 min
Aziatisch
Ingrediënten
2 schalen groenteschijven (à 200 g)
4 el olijfolie
1 krop paksoi, fijngesneden
2 pakken naanbrood naturel (à 2 stuks)
8 el zoete mangochutney (pot 250 g)
1 rode ui, in dunne ringen
EXTRA 4 prikkers
Bereidingswijze
Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan, bak de groenteschijven volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en gaar, keer tussentijds.
Verhit 2 eetlepels olie in een wok, schep de paksoi om in de olie en bak 5 minuten op hoog vuur. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Verwarm de naanbroden, snijd ze open en doormidden. Leg de groenteschijven erop, schep de paksoi erover. Top af met een lepel chutney. Steek vast met een prikker, laat de uienringen over de prikker op het naanbrood vallen.
Variatietip!
Maak snel uienringen in het zuur. Schep ze om in rodewijnazijn en laat ze minimaal 5 minuten in een kommetje marineren.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
730 kcal
Vetten
25 gram
Koolhydraten
96 gram
Eiwitten
25 gram
Meer recepten in de categorie