1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Groenteburger met paksoi, rode ui en mangochutney

Groenteburger met paksoi, rode ui en mangochutney

Groenteburger met paksoi, rode ui en mangochutney product foto
  • Ingredienten:

  • 2 schalen groenteschijven (à 200 g)
  • 4 el olijfolie
  • 1 krop paksoi, fijngesneden
  • 2 pakken naanbrood naturel (à 2 stuks)
  • 8 el zoete mangochutney (pot 250 g)
  • 1 rode ui, in dunne ringen
  • EXTRA 4 prikkers
Bereiden
Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan, bak de groenteschijven volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en gaar, keer tussentijds.
Verhit 2 eetlepels olie in een wok, schep de paksoi om in de olie en bak 5 minuten op hoog vuur. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Verwarm de naanbroden, snijd ze open en doormidden. Leg de groenteschijven erop, schep de paksoi erover. Top af met een lepel chutney. Steek vast met een prikker, laat de uienringen over de prikker op het naanbrood vallen.
Variatie
Maak snel uienringen in het zuur. Schep ze om in rodewijnazijn en laat ze minimaal 5 minuten in een kommetje marineren.
Menugang
Buffetgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 25 g
  • koolhydraten
  • 96 g
  • vet
  • 25 g
  • Kcal
  • 730
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie