Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Groenteburger met paksoi, rode ui en mangochutney

Groenteburger met paksoi, rode ui en mangochutney

Ingrediënten

  • 2 schalen groenteschijven (à 200 g)
  • 4 el olijfolie
  • 1 krop paksoi, fijngesneden
  • 2 pakken naanbrood naturel (à 2 stuks)
  • 8 el zoete mangochutney (pot 250 g)
  • 1 rode ui, in dunne ringen
  • EXTRA 4 prikkers
Groenteburger met paksoi, rode ui en mangochutney product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan, bak de groenteschijven volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en gaar, keer tussentijds.
  2. Verhit 2 eetlepels olie in een wok, schep de paksoi om in de olie en bak 5 minuten op hoog vuur. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  3. Verwarm de naanbroden, snijd ze open en doormidden. Leg de groenteschijven erop, schep de paksoi erover. Top af met een lepel chutney. Steek vast met een prikker, laat de uienringen over de prikker op het naanbrood vallen.

Variatie

Maak snel uienringen in het zuur. Schep ze om in rodewijnazijn en laat ze minimaal 5 minuten in een kommetje marineren.

    Voedingswaarde

  • Kcal 730
  • Eiwit 25 g
  • Koolhydraten 96 g
  • Vet 25 g