Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hartige wentelteefjes

Hartige wentelteefjes

Ingrediënten

  • 2 vrije uitloopeieren (Beter Leven keurmerk 2**)
  • 200 ml PLUS halfvolle melk (PlanetProof)
  • 8 sneetjes Korenlanders extra donker vloer
  • 2 el zonnebloem olie
  • 2 tomaten in plakken
  • 8 plakjes Klaverland belegen kaas
Hartige wentelteefjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Klop het ei los met de melk, haal de sneetjes brood een voor een door het beslag en laat ze daarna 1 min. op een bord liggen.
  2. Verhit 2 koekenpannen met anti-aanbaklaag met in elk 1 el zonnebloemolie, leg in elke koekenpan 2 sneetjes geweekt brood en bak deze in ± 3 min. goudbruin aan 1 kant.
  3. Draai de sneetjes brood om en beleg de gebakken kant van elk sneetje met 2 dunne plakjes tomaat en vervolgens met 1 plak kaas. Leg een deksel op de pan en bak nog ± 2 min. totdat de andere kant ook goudbruin en de kaas gesmolten is.
  4. Leg de wentelteefjes op een bord en bak de volgende 4 sneetjes brood op dezelfde manier.

    Voedingswaarde

  • Kcal 475
  • Eiwit 24 g
  • Koolhydraten 31 g
  • Vet 27 g