Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Indiase tandoori wrap met kipchipolata’s

Indiase tandoori wrap met kipchipolata’s

Ingrediënten

  • 1 stuk aubergine
  • 1 stuk rode paprika
  • 3 stuks tomaten
  • 1 stuk sjalot
  • 1 stuk rode peper
  • 4 stuks tortillawraps
  • 1 stuk avocado
  • 6 stuks runderchipolata's
  • 1 stuk limoen
  • 500 ml Griekse yoghurt
  • 75 gram slamelange
Indiase tandoori wrap met kipchipolata’s product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was de aubergine, paprika's en tomaat. Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Pel en snipper de sjalotten. Snijd de aubergine en paprika's in stukken.
  2. Verhit een scheutje olie in een hapjespan, voeg de sjalotten toe en bak deze 1 minuut mee. Voeg daarna de aubergine en paprika toe en bak circa 3 minuten. Voeg de tandoori-currysausmix toe en bak al roerende gedurende 2 minuten op middelhoog vuur.
  3. Zet het vuur laag en voeg 3 á 4 eetlepels water toe. Bak het mengsel in ongeveer 8 minuten gaar. Schep dit af en toe om.
  4. Snijd de peper in de lengte door, verwijder de zaadlijsten en hak de peper fijn. Snijd de tomaat in blokjes. Snijd de avocado in de lengte doormidden, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees eruit en prak dit in een kom met een vork fijn. Roer de tomaat en rode peper door de avocado.
  5. Verhit een grillpan en grill de wraps aan beide zijden voor ongeveer 15 seconden. Verhit een andere koekenpan met een scheutje olie en bak de kip chipolata’s rondom voor ongeveer 7 minuten totdat ze gaar zijn.
  6. Rasp de schil van de limoen en pers hem uit. Meng dit samen tot een dressing met de yoghurt.
  7. Smeer de avocadospread op de warme wraps, schep de groenten erop, verdeel de sla en de worstjes eroverheen en serveer samen met de yoghurtdressing.

    Voedingswaarde

  • Kcal 615
  • Eiwit 30 g
  • Koolhydraten 54 g
  • waarvan suikers 13
  • Vet 29 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 9
  • Vezels 13