Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Italiaanse varkensfiletlapjes

Italiaanse varkensfiletlapjes

Ingrediënten

  • 1 tl pittige Silvo paprikapoeder
  • 2 el citroensap
  • peper en zout
  • 500 g varkensfiletlapjes (8 gesneden lapjes van ca. 1 cm dikte)
  • 1 pak(je) PLUS risottorijst
  • 1 zak(je) Italiaanse roerbakgroenten
  • 4 el olijfolie
  • 1 bak(jes) PLUS champignons (in plakjes gesneden)
  • 2 teentje(s) knoflook (uitgeperst)
Italiaanse varkensfiletlapjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng in een kommetje de paprikapoeder, knoflook, olijfolie, citroensap en peper en zout.
  2. Leg de varkensfiletlapjes in een ondiepe schaal, schenk de marinade er overheen en zorg dat ieder plakje goed met de marinade is bedekt. Afdekken met plasticfolie en even in laten trekken.
  3. Bereid vervolgens de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Vet een pan in met wat olijfolie en verhit deze totdat hij zeer heet is, maak de filetlapjes droog en bak ze heel snel goudbruin. Bestrijk ze tijdens het bakken met de overgebleven marinade.
  5. Verhit als laatste wat olijfolie in een wokpan, wok de roerbakgroenten samen met de champignons licht en kruid met peper en zout.
  6. Schep de risotto en de roerbakgroenten op de borden en leg de varkensvleeslapjes op de roerbakgroenten.

Variatie

Toetjestip: PLUS cheesecake

    Voedingswaarde

  • Kcal 370
  • Eiwit 33 g
  • Koolhydraten 20 g
  • Vet 19 g