Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kipblokjes en Oosterse roerbakgroenten in Woksaus Teryaki

Kipblokjes en Oosterse roerbakgroenten in Woksaus Teryaki

Ingrediënten

  • 500 gr PLUS kipfiletblokjes naturel
  • 1 tl Go Tan gehakte gember
  • 1 zak PLUS roerbakgroenten Chinees à 400 gr
  • 1 verp. Long life egg noodles à 500 gr 1 verp. Go Tan Woksaus Teriyaki Han’s Daily à 160 gr
  • 1 zak Go Tan Emping Blado 90 gr
  • 1 bakje PLUS gebakken uitjes 100 gr
  • 6 el Go Tan wokolie
  • Peper
  • Zout
Kipblokjes en Oosterse roerbakgroenten in Woksaus Teryaki product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit 4 eetlepels wokolie in een ruime wok of hapjespan. Kruid ondertussen de kipblokjes met peper, zout en gehakte gember. Bak deze goudbruin en net gaar. Neem uit de pan.
  2. Giet de overige wokolie in de braadjus en bak de roerbakgroenten snel op hoog vuur beetgaar.
  3. Kook ondertussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet ze af.
  4. Voeg de kipblokjes en de woksaus Teriyaki toe aan de wok. Voeg als laatste de noodles toe en laat samen warm worden. Schep in diepe borden.

Variatie

Serveer met gebakken uitjes en Emping blado.

    Voedingswaarde

  • Kcal 944
  • Eiwit 53 g
  • Koolhydraten 118 g
  • Vet 30 g