
Kipblokjes en Oosterse roerbakgroenten in Woksaus Teryaki
4 pers.
ca. 25 min
Aziatisch
Ingrediënten
500 gr PLUS kipfiletblokjes naturel
1 tl Go Tan gehakte gember
1 zak PLUS roerbakgroenten Chinees à 400 gr
1 verp. Long life egg noodles à 500 gr 1 verp. Go Tan Woksaus Teriyaki Han’s Daily à 160 gr
1 zak Go Tan Emping Blado 90 gr
1 bakje PLUS gebakken uitjes 100 gr
6 el Go Tan wokolie
Peper
Zout
Bereidingswijze
Verhit 4 eetlepels wokolie in een ruime wok of hapjespan. Kruid ondertussen de kipblokjes met peper, zout en gehakte gember. Bak deze goudbruin en net gaar. Neem uit de pan.
Giet de overige wokolie in de braadjus en bak de roerbakgroenten snel op hoog vuur beetgaar.
Kook ondertussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet ze af.
Voeg de kipblokjes en de woksaus Teriyaki toe aan de wok. Voeg als laatste de noodles toe en laat samen warm worden. Schep in diepe borden.
Variatietip!
Serveer met gebakken uitjes en Emping blado.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
944 kcal
Vetten
30 gram
Koolhydraten
118 gram
Eiwitten
53 gram