Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kipblokjes en Oosterse roerbakgroenten in Woksaus Teryaki

Kipblokjes en Oosterse roerbakgroenten in Woksaus Teryaki

Kipblokjes en Oosterse roerbakgroenten in Woksaus Teryaki product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 500 gr PLUS kipfiletblokjes naturel
  • 1 tl Go Tan gehakte gember
  • 1 zak PLUS roerbakgroenten Chinees à 400 gr
  • 1 verp. Long life egg noodles à 500 gr 1 verp. Go Tan Woksaus Teriyaki Han’s Daily à 160 gr
  • 1 zak Go Tan Emping Blado 90 gr
  • 1 bakje PLUS gebakken uitjes 100 gr
  • 6 el Go Tan wokolie
  • Peper
  • Zout
Bereiden
Verhit 4 eetlepels wokolie in een ruime wok of hapjespan. Kruid ondertussen de kipblokjes met peper, zout en gehakte gember. Bak deze goudbruin en net gaar. Neem uit de pan.
Giet de overige wokolie in de braadjus en bak de roerbakgroenten snel op hoog vuur beetgaar.
Kook ondertussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet ze af.
Voeg de kipblokjes en de woksaus Teriyaki toe aan de wok. Voeg als laatste de noodles toe en laat samen warm worden. Schep in diepe borden.
Variatie
Serveer met gebakken uitjes en Emping blado.

Voedingswaarde

eiwit
53 g
koolhydraten
118 g
vet
30 g
Kcal
944