Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kipfilet uit de oven met geitenkaas

Kipfilet uit de oven met geitenkaas

Ingrediënten

  • 4 tenen Knoflook
  • 100 gram Bettine
  • 100 gram Roomkaas naturel
  • 1 eetlepel Tijm
  • 1 stuk Citroen
  • 4 stuks Kipfilet
  • 4 Plakjes Prosciutto
  • 2 eetlepel Olijfolie
  • 500 gram Cherry tomaten
Kipfilet uit de oven met geitenkaas product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main
Recipes/Time Ca. 50 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Hak de knoflook fijn en meng met de geitenkaas, de roomkaas, de tijm en de rasp van de citroen. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Snij de kip open, sla plat zodat de kip overal even dik is, en verdeel de vulling hier overheen. Vouw dicht en vouw de prosciutto om de kip.
  4. Verdeel de olie in een ovenschaal, leg de kip in de schaal samen met de tomaat. Breng op smaak met peper en zout en bak 30 minuten af.
  5. Serveer eventueel met vers stokbrood of gebakken aardappels.

    Voedingswaarde

  • Kcal 496
  • Eiwit 59 g
  • Koolhydraten 21 g
  • waarvan suikers 6
  • Vet 17 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 9
  • Vezels 5