1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Koriander-peterseliesalsa met knoflook

Koriander-peterseliesalsa met knoflook

Koriander-peterseliesalsa met knoflook product foto
  • Ingredienten:

  • 4 el biologische koriander, fijngehakt
  • 4 el biologische peterselie, fijngehakt
  • 8 el olijfolie extra vierge
  • 1 teentje knoflook, uitgeperst
  • 1 el kappertjes, fijngehakt
  • 1 sinaasappel, schoongeboend
Bereiden
Meng de koriander en de peterselie met de extra vierge olijfolie in een kommetje. Roer hier de knoflook en kappertjes door.
Rasp 1 theelepel schil van de sinaasappel en voeg toe aan de salsa.
Breng op smaak met zout en peper.
Een topper bij gegrilde visgerechten.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 0 g
  • koolhydraten
  • 1 g
  • vet
  • 27 g
  • Kcal
  • 250
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie