Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Koriander-peterseliesalsa met knoflook

Koriander-peterseliesalsa met knoflook

Koriander-peterseliesalsa met knoflook product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 el biologische koriander, fijngehakt
  • 4 el biologische peterselie, fijngehakt
  • 8 el olijfolie extra vierge
  • 1 teentje knoflook, uitgeperst
  • 1 el kappertjes, fijngehakt
  • 1 sinaasappel, schoongeboend
Bereiden
Meng de koriander en de peterselie met de extra vierge olijfolie in een kommetje. Roer hier de knoflook en kappertjes door.
Rasp 1 theelepel schil van de sinaasappel en voeg toe aan de salsa.
Breng op smaak met zout en peper.
Een topper bij gegrilde visgerechten.

Voedingswaarde

eiwit
0 g
koolhydraten
1 g
vet
27 g
Kcal
250