Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Koriander-peterseliesalsa met knoflook

Koriander-peterseliesalsa met knoflook

Ingrediënten

  • 4 el biologische koriander, fijngehakt
  • 4 el biologische peterselie, fijngehakt
  • 8 el olijfolie extra vierge
  • 1 teentje knoflook, uitgeperst
  • 1 el kappertjes, fijngehakt
  • 1 sinaasappel, schoongeboend
Koriander-peterseliesalsa met knoflook product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de koriander en de peterselie met de extra vierge olijfolie in een kommetje. Roer hier de knoflook en kappertjes door.
  2. Rasp 1 theelepel schil van de sinaasappel en voeg toe aan de salsa.
  3. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Een topper bij gegrilde visgerechten.

    Voedingswaarde

  • Kcal 250
  • Eiwit 0 g
  • Koolhydraten 1 g
  • Vet 27 g