Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Loaded nacho's

Loaded nacho's

Ingrediënten

  • 2 zakken tortillachips naturel (a 165 g)
  • ½ blik kidneybonen (à 400 g)
  • 1 blikje maiskorrels (300 g)
  • 1 rode paprika
  • 1 tomaat
  • 1 eetrijpe avocado
  • 2 lente-uitjes
  • 1 el gemalen komijn
  • 1 zakje geraspte oude kaas (175 g)
  • 1 pot chunky wrap salsa mild (230 g, Santa Maria)
Loaded nacho's product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Tussendoor
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C of zet de grill van de oven aan.
  2. Verdeel de tortillachips in de vorm van een mijter over een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de kidneybonen uitlekken, spoel ze af en laat weer uitlekken. Laat de maiskorrels ook uitlekken.
  3. Snijd de paprika in kleine stukjes van 1 cm. Snijd de tomaten in plakjes, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes van 1 cm. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Snijd de lente-ui in ringetjes.
  4. Bestrooi de mijter met alle groente, behalve de paprika en tomaat, en de komijn en schep een beetje om. Maak een kruis van de tomaat en paprika en bestrooi met de kaas.
  5. Zet 5-10 min. onder de grill (blijf erbij) of in de oven tot de kaas gesmolten is en alles warm is. Serveer met de salsa.

    Voedingswaarde

  • Kcal 758
  • Eiwit 23 g
  • Koolhydraten 73 g
  • Vet 39 g