
Meloen met kokosijs en witte chocoladesaus
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
250 ml roomijsjes
150 gram witte chocolade
1 stuk cantaloupe-meloen
2 eetlepels geraspte kokos
Bereidingswijze
1. Hak de chocolade grof. Halveer de meloen, schep de pitten eruit en snijd in kleine parten.
2. Smelt de chocolade au bain-marie.
3. Verhit een koekenpan en rooster de geraspte kokos in 4 minuten goudbruin.
4. Verdeel de meloen sierlijk over de borden, schep er een flinke bol ijs bovenop en maak met behulp van een lepel rustieke strepen van de witte chocolade erover. Garneer met de geraspte kokos.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1533 Kj
Calorieën
366 kcal
Vetten
23 gram
Waarvan verzadigd vet
14 gram
Koolhydraten
36 gram
Waarvan suikers
35 gram
Eiwitten
5 gram
Meer recepten in de categorie