Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Meloen met kokosijs en witte chocoladesaus

Meloen met kokosijs en witte chocoladesaus

Ingrediënten

  • 250 ml roomijsjes
  • 150 gram witte chocolade
  • 1 stuk cantaloupe-meloen
  • 2 eetlepels geraspte kokos
Meloen met kokosijs en witte chocoladesaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Hak de chocolade grof. Halveer de meloen, schep de pitten eruit en snijd in kleine parten.
  2. 2. Smelt de chocolade au bain-marie.
  3. 3. Verhit een koekenpan en rooster de geraspte kokos in 4 minuten goudbruin.
  4. 4. Verdeel de meloen sierlijk over de borden, schep er een flinke bol ijs bovenop en maak met behulp van een lepel rustieke strepen van de witte chocolade erover. Garneer met de geraspte kokos.

    Voedingswaarde

  • Kcal 366
  • Eiwit 5 g
  • Koolhydraten 36 g
  • waarvan suikers 35
  • Vet 23 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 14
  • Vezels 0